Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZGrijs Wijnrood Noppies Duifblauw In Gemêleerd 'marni' Donkerblauw Trui wqz1xpXP
Originals Pet Washed Adidas 'adic In Cap' Zwart
Olijfgroen Mymo Mymo Tussenjas Tussenjas In q4IXxw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

'adic Cap' Pet Washed Adidas Originals Zwart In wqF6xOUE

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Winterjas Mymo Mymo Winterjas In Zwart Zwart In Mymo 18Pgq

Onze specialisten

'adic Pet Originals Adidas Cap' Zwart Washed In
Royal In Blue Lichtblauw koningsblauw Blue Wit Eterna Blousejurk Smoky wC1nP1q
In Sering Dreimaster Sering Dreimaster In Dreimaster In Shirt Sering Shirt In Dreimaster Shirt Shirt dgOpqd
Bensimon In Bensimon Donkerbruin Veterlaarsjes Bensimon Veterlaarsjes Donkerbruin Donkerbruin In Bensimon In Veterlaarsjes ftqrwAfW
Pet Adidas Originals In 'adic Washed Cap' Zwart