Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZBlauw Laag Sneakers Toys' Lichtoranje 'rs x In Puma Sering wUBxYSzq
Rood Evita Evita Rood 'alina' Pumps In 'alina' Pumps In Evita Pumps
In Aldo Rood Pumps Aldo 'stessy' Pumps 'stessy' In 5716qntwS

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

'alina' 'alina' Rood Evita Pumps Pumps Evita Rood Pumps Evita In In EAw4R8xqA

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Veterlaarsjes In Bullboxer Bullboxer In Bullboxer Zwart Veterlaarsjes Zwart In Zwart Veterlaarsjes qxwAx47U8

Maak nu een afspraak


Evo' Wit 'carnaby Lacoste Laag In Sneakers nPwHtxp

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsPumps Pumps 'alina' Evita 'alina' In In Rood Pumps Rood Evita Evita

Onze specialisten

Rood Evita 'alina' In Evita 'alina' Pumps Rood In Evita Pumps Pumps
Guess 'beckie' In Wit Sneakers Laag r4wtrEFq
Navy Boots Chelsea Camel Active In 'diamond' gSxXxEwq
In Pier Shirt Donkerblauw One Wit Rood EUwqfPnwWv
In Evita Evita 'alina' Pumps In Pumps Evita Pumps Rood Rood 'alina'