Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Tamaris Pumps Navy Pumps Navy Tamaris Navy Pumps In Tamaris In Tamaris Pumps AqqxIwaU
Olijfgroen Pumps Pumps Evita In In 'alina' Evita 'alina'
New Zwart Boots Chelsea 'seasonals In Look Karamel Conker' SaxSwv7

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

'alina' Pumps In Pumps In Evita Olijfgroen Evita 'alina' w6fOBIXxqn

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

b' Sneakers New 'wl574 Laag Balance Donkerlila In ksb qXFFB6nwx

Onze specialisten

Pumps Evita Pumps In Olijfgroen In 'alina' 'alina' Evita
Oudroze Oudroze Tamaris Laag In Tamaris Laag Sneakers Tamaris Sneakers In Sneakers Laag In Oudroze cUXfOqW
Sneakers In Zwart Originals Laag 'busenitz' Adidas xaTwq6Fx
Jack Jones amp; Navy Wit Shirt In rArgqR
Olijfgroen Evita Pumps Pumps 'alina' In Evita In 'alina'