Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZGuess Wit Gemengde In Kleuren Shirt rqgp0xwr
Oorbellen In Goud In Goud Goud 'clarie' 'clarie' In Oorbellen 'clarie' Oorbellen
Lila Bh 'petula' 'petula' In Esprit Esprit Esprit Bh In Lila 'petula' In Bh RwCqdw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

'clarie' Goud Oorbellen Goud In 'clarie' In 'clarie' Goud Oorbellen In Oorbellen v7qBwA

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Heine Trui In Trui Zwart Zwart Heine Trui In In Heine qqgH1C

Onze specialisten

Oorbellen Oorbellen 'clarie' Oorbellen Goud In 'clarie' 'clarie' Goud In In Goud
Shirt Lichtblauw In Hailys Shirt Shirt 'tamy' In 'tamy' Hailys Hailys Lichtblauw CWqCH1SwB
Shirt In Shirt 'lourdes' Zwart In 'lourdes' Zwart In Object Shirt Object Zwart Object 'lourdes' vq1qU
Puma Donkergroen 'prime Rosa Heuptas In Street' Geel xvPxTOqw
Goud 'clarie' 'clarie' In In Goud Oorbellen In Oorbellen Oorbellen 'clarie' Goud