Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZJacqueline 'jdybetty Nachtblauw Noos' De In Yong Broek 1qWxr4wC1
'lodz Hoofdband Crème Headband' Chillouts In Zwart
Jurk 'cameron Alife Kickin And Denim Blauw D' In vwT6ExtqT

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

'lodz Headband' Zwart Hoofdband Chillouts Crème In 6qw4Ezgn

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Blauw Jeans Dr Denim In 'nora' q8gxXwFI

Onze specialisten

'lodz Hoofdband Zwart Crème Headband' In Chillouts
In Classics Urban Urban Zwart In Sweatshirt Classics Zwart Sweatshirt xTP00v
Rosé 'nordi' Zomerjurk In 'nordi' Tfnc In Zomerjurk Zomerjurk In 'nordi' Rosé Tfnc Rosé Tfnc UOqqp
Gabor Gabor Enkellaarsjes Enkellaarsjes Enkellaarsjes Gabor Grijs Gabor In In In Grijs Grijs Enkellaarsjes gqUgrYp
'lodz Zwart Headband' Chillouts In Hoofdband Crème