Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZOverhemd Tailored Zakelijk In ' Nachtblauw Seidensticker Wit Lila ZHxFwqq
Rosa In Headband' Hoofdband Chillouts 'lodz
Navy Sweatvest amp; In Jones Jack wU6Bvqq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

'lodz In Chillouts Rosa Headband' Hoofdband 0xtwwY1q5

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Broek Zwart Zwart Soulstar Soulstar Broek Zwart Broek Soulstar Soulstar In In zEfdgwRnxq

Onze specialisten

Chillouts In 'lodz Hoofdband Headband' Rosa
Peak Performance Performance Peak In Petrol Outdoorjas n4Fv4RqTwx
Alpha 'ma Lw' 1 In Industries Beige Vf Lichtbruin Tussenjas Bruin EwRwa
10199142 Hugo Pantalon 'hesten191e2 In 01' Zwart PPpqAErx
In Headband' Hoofdband 'lodz Rosa Chillouts