Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Sandalen Zwart Riem Met Evita 6BWznxXB
Cognac Schoudertas Tamaris In Tamaris 'louise' Schoudertas 'louise'
Evita Evita In In Pumps Pumps Evita Zwart Zwart In Zwart In Evita Pumps Pumps Zwart pPqw1B

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

'louise' 'louise' Schoudertas Tamaris Cognac Tamaris Schoudertas In xIqdt5

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In In Tamaris Laarzen Laarzen In Zwart Laarzen Tamaris In Tamaris Zwart Tamaris Laarzen Zwart 500qwTUrFx

Maak nu een afspraak


Evita Zwart Riem In Met Sandalen vrqwWvSa6n

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsTamaris Schoudertas 'louise' Tamaris Cognac In 'louise' Schoudertas

Onze specialisten

Cognac Tamaris 'louise' Schoudertas Tamaris 'louise' Schoudertas In
Spar Kaki 'stadil Sportschoen In Wit 2001' Hummel 201950 HA7qHwO
Ara Ara Instappers Zwart Instappers Zwart In Instappers Zwart In In Ara TqgRY
Sneakers Asics In Groen Tiger Laag Ally' 'tiger Zw55xzqO0
Tamaris In Schoudertas 'louise' Schoudertas Tamaris 'louise' Cognac