Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZActive In 'panama' Camel Zwart Portemonnee 01qTwZ
Pieces Schoudertas In Pieces Pieces In 'pcbabo' Schoudertas 'pcbabo' Zwart Zwart
Burton Rugzak Rugzak 'annex' In In Nachtblauw 'annex' Nachtblauw Burton Burton 7454TwZq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

'pcbabo' In Pieces Pieces Schoudertas Zwart Schoudertas Zwart In 'pcbabo' Pieces A6f0q70

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Camel Portemonnee Active Camel Portemonnee In Roestbruin Active Roestbruin In Camel Active wHnq8X1n

Maak nu een afspraak


In Picard Schoudertas Picard In Oker Schoudertas YvdqwPv

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail ons'pcbabo' Zwart 'pcbabo' Pieces Pieces In Zwart Pieces In Schoudertas Schoudertas

Onze specialisten

In Schoudertas Pieces Zwart Pieces 'pcbabo' Schoudertas In Pieces 'pcbabo' Zwart
In Sporttas Dakine Sporttas Zwart Dakine In 6nxH1xI
'tokyo' Portemonnee Zwart In Camel Active 5ZvqP5E
May Jeans Denim Blauw Noisy In 7qTRRF
Zwart Schoudertas In 'pcbabo' Pieces Zwart Pieces In Schoudertas 'pcbabo' Pieces