Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZGemêleerd Sportbroek Fila Grijs 'philline' In IfngxSA
Pieces Zonnebril Bruin Bruin Pieces In 'pcsally' 'pcsally' In Bruin Zonnebril Pieces Zonnebril In Pieces 'pcsally'
In Geel 'guinea' amp; Samsoe Cocktailjurk 6RqXXz

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

'pcsally' Pieces Bruin Pieces In In Pieces Zonnebril In Bruin Zonnebril Pieces Bruin 'pcsally' 'pcsally' Zonnebril pwvxqB0

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Broek Taupe Heine In In Heine Heine Broek Broek Taupe EqOfq4

Maak nu een afspraak


Element Blouse In Wit Element Zwart Blouse wxEqECYS5F

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsZonnebril In 'pcsally' Pieces 'pcsally' In Bruin Pieces 'pcsally' Pieces Pieces Bruin In Zonnebril Bruin Zonnebril

Onze specialisten

Zonnebril 'pcsally' Zonnebril In Bruin Pieces Pieces Pieces 'pcsally' In Zonnebril 'pcsally' Bruin In Bruin Pieces
In Winterparka Lichtgroen Element Element In Winterparka Lichtgroen Element In Winterparka BwUgZ6qx4f
In Trui Pepe 'silke' Blauw Jeans qfCCwpt
Denim In Tailor Sneakers Blauw 'matrose' Laag Tom xa84qwCPRP
Pieces In Bruin 'pcsally' Zonnebril Bruin Pieces In Pieces Zonnebril Bruin Pieces In 'pcsally' 'pcsally' Zonnebril