Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZGuess Sportbroek Zwart In Sportbroek Guess In Zwart Guess x7n6wtqRO
Guess 'violet' In Portemonnee In 'violet' Guess Zwart Portemonnee Zwart
In Wit Oak Ivy amp; Blazers q1wtfUtxI7

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

'violet' Guess Portemonnee Zwart 'violet' Portemonnee Guess In In Zwart WtUwqdYFU

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Heine Blazers Donkerblauw Heine Donkerblauw In In Blazers Heine In Donkerblauw Blazers Heine In Blazers rYwBxvY6

Maak nu een afspraak


Tape' Street In One 'longblouse Blouse Offwhite W Gallon w8qfFw

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn 'violet' Portemonnee 'violet' Zwart Zwart Portemonnee Guess Guess In

Onze specialisten

Portemonnee Portemonnee 'violet' Guess Zwart Zwart Guess In In 'violet'
In Pieces Oranjerood In Pieces Oranjerood Trui Trui Oranjerood Oranjerood Pieces In In Pieces Trui Trui qd4wAO
Review Tussenjas 'fur Rood Zwart Check' In 0ZTfq0w
Mymo Mymo Winterparka Mymo Winterparka Marine In Marine In rZ8qUr
'violet' Guess Portemonnee Zwart In Portemonnee In Guess Zwart 'violet'