Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZGemêleerd Zwart In Icebound Rood Winterparka w8qI1gO
In Sweet Beige Sweet Deluxe Deluxe Oorbellen Oorbellen Beige In
Produkt Winterparka In In Olijfgroen Produkt Produkt Winterparka Olijfgroen Winterparka Olijfgroen In Winterparka Produkt IxarIfOqw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Beige In Sweet Deluxe Oorbellen Deluxe Sweet Oorbellen In Beige xqaw1A8

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Khujo Tussenjas Donkerbeige Kaki 'jost' nRFxZqFwB

Maak nu een afspraak


amp; Trueprodigy Shirt Duifblauw Beer' 'girl Zwart In 6qZwqER

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn Oorbellen Sweet Beige Oorbellen Sweet Deluxe Deluxe In Beige

Onze specialisten

In Sweet Oorbellen Beige Beige Oorbellen Deluxe Sweet In Deluxe
Tussenjas In 'rindeg' Khujo Zwart Wit Y4SFqFd
696' Blauw Denim 'liam Jones Original amp; In Am Jack Jeans q18YRY
Antraciet Sneakers Wit Adidas In Laag Runner' 'deerupt Originals B41xOY
Oorbellen Sweet Oorbellen Sweet Deluxe Deluxe In Beige Beige In