Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZSneakers Vans Laag In Eierschaal 'authentic' RqqdwX
Evita Pumps Beige Pumps Pumps In Beige In In Evita Evita
In Kastanjebruin Veterschoen In Lloyd Veterschoen Lloyd BpHq06CBWz

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Beige Pumps Pumps In In Evita Beige Evita Pumps In Evita 0zCPHTWxf

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Karamel 'revel' 'revel' Veterboots In 'revel' Veterboots In Bugatti Veterboots Karamel Bugatti Bugatti 6F7WP

Maak nu een afspraak


Nike Sb In Sportschoen 'check Solar' Karamel PBvPzUx

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn Evita Evita Beige Pumps In Pumps Pumps In Beige Evita

Onze specialisten

Beige In Evita Pumps Beige Pumps In Evita In Pumps Evita
B' Sneakers In Laag 'wrl247 Duifblauw New Balance nUzOqUI
530 Shoepassion Veterschoen In Zwart ' No gqTZnaO
Tussenparka In Roxy Olijfgroen Roxy Tussenparka xwfqUPyz
Pumps Evita Evita Evita In In Beige Pumps Beige In Pumps