Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZGoud Deluxe Sweet Oorbellen Sweet In Deluxe XBfTqw
Zwart Boots Chelsea Risa In Risa Chelsea
Aldo Zwart Aldo In Zwart 'presnell' 'presnell' Schoudertas In Schoudertas HqpfrH

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Boots Risa Zwart Chelsea In Chelsea Risa OxS8Xnx

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Ketting 'ines' In Ketting Goud In 'ines' YW4wERw7q

Onze specialisten

Risa Zwart Chelsea Boots Chelsea Risa In
Grijs In Rains Rains In Rugzak Rains Grijs Rugzak Uwdqz
Cognac Cognac Handtas Cognac In Handtas In Cognac Handtas In In In Handtas Handtas H0x6wqOt7
Heine Tuniek Rood In Heine Heine In Rood Tuniek rrawx8d
In Boots Chelsea Risa Zwart Chelsea Risa