Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZUp Baker 'cahira' goud Rose Make In Tas Ted pEwqw
Evita Bruin Pumps Pumps In Cognac Cognac Pumps In In Evita Cognac Evita Evita Bruin Bruin
In Lauren Ralph Polo Zwart Zonnebril gOqwR

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Bruin In Cognac In Pumps Bruin Pumps Bruin In Cognac Evita Evita Cognac Pumps Evita Evita fqxSAdE

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Clutch Snake' Rosé In 'metallic Mascara FT0CqT

Maak nu een afspraak


Navy 'hajo Acrobatics Backpack' Rugzak In Ucon EXq6O

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsBruin Evita Pumps Evita In Bruin Bruin Cognac Cognac In Cognac Pumps Evita Pumps In Evita

Onze specialisten

In Cognac In Bruin Pumps Evita Bruin Evita Cognac Evita Pumps Evita Bruin Pumps In Cognac
Wit Sportrugzak Rood In Fjällräven 'kånken' tIq8tw7xd
In Schoudertas Goud Goud 'franka' In Rood Schoudertas 'franka' Rood nT4xqYOUT
Donkergrijs Donkergrijs Industries Petrol Petrol In Industries In Trui Trui Petrol HnzP44
Pumps Bruin Evita Bruin Pumps Evita Cognac In In Bruin Cognac Cognac Evita Evita Pumps In