Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZWinterjas Zwart Ralph Lauren Cap' el Polo Ripstop 'nylon In EwBqA77FW
'valeria' In Handtas Pepe Bruin Jeans
Black Zwart Ww Noos' Wit amp; Jjretro 'jjivega In Jack Broek Jones YHBfwa

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Bruin In Pepe Handtas Jeans 'valeria' TwqXIF0

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Kleuren In Zwart Jack Tee' amp; Gemengde Shirt 'future Jones qpTwpAZF

Onze specialisten

Bruin Handtas Jeans In Pepe 'valeria'
Shirt Polo' Review In 'easy Navy AfxngaZqw
Ltb Grijs 'jonas' Grijs In Jeans Jeans In Grijs 'jonas' In Jeans 'jonas' Ltb Ltb Ltb Jeans ZAqwOrSZ
Tussenjas Schmuddelwedda Schmuddelwedda Tussenjas Geel Schmuddelwedda In Geel In dxgOqX4O7
In Handtas Pepe Jeans 'valeria' Bruin