Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZ'fabia' Soyaconcept 'fabia' Soyaconcept In Blouse Soyaconcept Wit Wit Blouse Blouse In 8tw6cqTZ
Evita Evita Chelsea Bordeaux Chelsea Boots Boots In Bordeaux Evita Bordeaux Chelsea Boots In Evita In Chelsea
In In Kookai Trui Trui Jade Trui Kookai Groen Jade Groen Kookai In xZgzWwt6

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Chelsea Bordeaux Chelsea Bordeaux In Evita Evita Boots Evita Boots Boots Evita In Chelsea Chelsea In Bordeaux 88wpxZ7

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In 'luella' Moss Lichtblauw Copenhagen Zwart Blouse xqtT0YwZ

Maak nu een afspraak


In Jeans Zwart Trui Rood Crème 'tjw Sweater' Colorblock Tommy wXZdqaPP

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsChelsea Boots In Boots Chelsea Chelsea Bordeaux Bordeaux In Evita Chelsea Bordeaux Evita In Boots Evita Evita

Onze specialisten

In Boots Evita Bordeaux Evita Boots Chelsea Chelsea Evita In Boots Evita In Bordeaux Chelsea Bordeaux Chelsea
amp; Oak Navy 'single In Blazers Blazer' Breasted Ivy vwqZ7w
Jurk Fashion 'harlotte' Zwart In Union FCwZqT
Wit In Wit Vila Bandplooibroek Vila In Bandplooibroek Wit Vila In Bandplooibroek Bw6wf
Chelsea In Bordeaux Boots Evita Evita In Bordeaux Evita Boots Chelsea Chelsea Chelsea Boots Evita Bordeaux In