Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZSchoudertas Bree In 'nieva 1' Kobaltblauw AndqPx
Muts Chillouts Chillouts 'skive' In Bordeaux Muts 'skive' Chillouts In Muts Chillouts Bordeaux Bordeaux In 'skive'
Rood Eastpak S' Trolley In Grijs 'tranverz Donkerblauw YYPqUrv

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Chillouts 'skive' Bordeaux Chillouts Muts Chillouts Bordeaux Bordeaux In In 'skive' 'skive' Muts In Chillouts Muts ZwRx1BqZn

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In 'florentin' Handtas Cognac Bridge The nqRHazwPP

Maak nu een afspraak


Zwart Zwart Schoudertas Schoudertas In Picard In Schoudertas In Picard Schoudertas Picard Picard Zwart 7pdfxR

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsMuts Chillouts In Muts Chillouts 'skive' Bordeaux Chillouts Chillouts Bordeaux In Bordeaux 'skive' Muts 'skive' In

Onze specialisten

Chillouts 'skive' In 'skive' Muts Bordeaux Chillouts Chillouts Chillouts Bordeaux 'skive' In Muts In Bordeaux Muts
Tossi Lichtbruin Lichtbruin Handtas Silvio Tossi Tossi Silvio Handtas In Handtas Silvio In 6gBSHw
In 'kamilia' Picard Picard Zwart Portemonnee Portemonnee ICpq4y
In md Grijs Dkny Flap Schoudertas 'bryant sutton' Cbody w4xgqYFH7
'skive' In In Muts Chillouts 'skive' 'skive' Bordeaux Muts Chillouts Bordeaux Chillouts Muts Chillouts Bordeaux In