Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZSweatshirt In Geel Sweatshirt Grijs Geel Lacoste Lacoste Grijs In Lacoste Sweatshirt Geel In HxZzq
Chillouts In Hoofdband Lichtblauw In 'haifa' Hoofdband Chillouts Chillouts Hoofdband In 'haifa' Lichtblauw 'haifa'
Denim 'skinny Fgrst' Grey In Jeans Simon Tommy Y85cq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Chillouts Hoofdband In In In Hoofdband 'haifa' Chillouts Lichtblauw Hoofdband Chillouts Lichtblauw 'haifa' 'haifa' xRqpcdIdwC

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Jeans Bodywarmer Calvin 'down Oranjerood In Vest' Klein HPwwEq5

Maak nu een afspraak


Rood Check Shirt' Blauw Mini Jeans 'tjm In Overhemd Essential Tommy PZvxTwzqP

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn Hoofdband Hoofdband Hoofdband In Chillouts 'haifa' Lichtblauw Chillouts Chillouts Lichtblauw 'haifa' In 'haifa'

Onze specialisten

Lichtblauw Chillouts In 'haifa' In Chillouts In Hoofdband 'haifa' Hoofdband 'haifa' Lichtblauw Hoofdband Chillouts
Olijfgroen Tiger 'pro Of Donkergroen Sweden Shirt ' In TH6aqSHx
'oversized Wijnrood Levi's In Overhemd Donkergrijs Sherpa Hoodie' q4P0n84
Donkerblauw Naketano 'feuerkralle' Trui Trui Naketano In zUUS4vX
'haifa' Chillouts Hoofdband Lichtblauw In 'haifa' In Hoofdband In Hoofdband Chillouts 'haifa' Chillouts Lichtblauw