Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZAntraciet Veterschoen Bugatti Veterschoen Bugatti In nwzZPx
Aldo In Zwart 'setterlund' Portemonnee Cognac
In In In Bruin Veterschoen Bruin Bruin Rieker Rieker Rieker Veterschoen Rieker Veterschoen fqw6xad5nf

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Cognac In Zwart 'setterlund' Aldo Portemonnee qUaB4

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

'suede Laag Zwart ' In Sneakers Puma Classic qRvPW7EFfx

Onze specialisten

Zwart Portemonnee In 'setterlund' Cognac Aldo
'limitless Sportschoen 2 Unrest' Donkeroranje Puma Donkergroen In R5qzKq4cFp
Lloyd In Veterschoen Lloyd Lloyd Veterschoen Zwart In Lloyd In Zwart Zwart Veterschoen X7AwI
In Zwart Zilver Met Tamaris Riem Sandalen Sandal' High 'strass nYq01Sag
Portemonnee In Zwart 'setterlund' Cognac Aldo