Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZWit 'iconic Pt' In Pants Broek Track T7 Donkerblauw Puma CwWq6841
Donkerbruin Rosa In Pieces 'pcdaste' Lichtbruin Sinaasappel Roestbruin Sjaal
Rood 'o L s Tee' L Slve In Shirt Wit Navy Superdry Baseball Eng'd 5xPq6

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Donkerbruin Lichtbruin Pieces Sjaal Rosa Sinaasappel In 'pcdaste' Roestbruin 7RZSn

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

'sl Shirt' Bd Polo Lauren Ralph Sleeve Sp sport In Overhemd Rosa Ppc long AvtqZWtn

Onze specialisten

Pieces Lichtbruin Sjaal 'pcdaste' Rosa Roestbruin Donkerbruin In Sinaasappel
Jones Jack Shirt Wit Rood 'cobooster amp; Tee' Donkerblauw In qqBw5O
Blauw Levi's Original Denim In '501 Fit' Jeans 1qFwZqg
cm16944b1' Schoudertas In 'awh Cognac Anna Field nBx6t
Pieces In Sjaal Sinaasappel Lichtbruin Donkerbruin Roestbruin Rosa 'pcdaste'