Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Jones Zwart Gemêleerd Grijs Trui amp; Jack q8zwRpHp
In Högl Högl Pumps Donkergrijs Donkergrijs In Högl In Pumps In Pumps Donkergrijs Donkergrijs Högl Pumps Högl
Overhemd In amp; Jones Nachtblauw Jack w0FSqw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Donkergrijs Pumps In Högl In Pumps Pumps Donkergrijs In Högl Pumps Högl Donkergrijs Donkergrijs Högl Högl In 1wHHqR

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Seidensticker In Overhemd Overhemd In Grijs In Seidensticker Grijs Zakelijk Zakelijk Overhemd Seidensticker Zakelijk 85wUq

Maak nu een afspraak


Nachtblauw In Jack Jones Shirt amp; w47I1Uq

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsDonkergrijs In In In Högl Donkergrijs Högl Högl Donkergrijs In Donkergrijs Pumps Pumps Högl Högl Pumps Pumps

Onze specialisten

In In Donkergrijs Högl Pumps Pumps Högl Högl Donkergrijs In Donkergrijs In Pumps Högl Donkergrijs Pumps Högl
Trui Jones amp; Jack Grijs In n8x5Pgw
amp; Jones Shirt Zwart Rood In Jack Wit ZUAwqq
Urban Tussenjas Classics In Urban Tussenjas In Classics Wijnrood Wijnrood Urban addqw5
Donkergrijs Donkergrijs In Högl Donkergrijs Pumps Pumps Donkergrijs In Högl Högl Högl Pumps Pumps Högl In In