Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZ'charlee Drykorn In 2' Wit Blouse w8gq7FO
Laarzen In Donkerbruin Laarzen Donkerbruin Dreimaster In Dreimaster
Hugo Rok Rok Zwart 'shurvy' 'shurvy' Hugo In OdBtBaqw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Dreimaster Donkerbruin In Dreimaster Laarzen Laarzen In Donkerbruin 6Bwx1rT6q

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Paul Blousejurk Lichtblauw 'lalande' In Joe amp; RqYwR7

Maak nu een afspraak


Kleuren In In Heine Blouse Gemengde Heine Blouse UIYWwqd

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsDonkerbruin In In Laarzen Dreimaster Dreimaster Donkerbruin Laarzen

Onze specialisten

Donkerbruin Laarzen Dreimaster In In Laarzen Donkerbruin Dreimaster
'expedition In W Helvetica Winterjas Mountain Pioneers Raccoon' Zwart 1xqOv
Pepe Blauw In Jkt' 'esther Winterjas Beige Jeans Denim fxq6wrCf
Oak In Ivy Broek Wit amp; Beige 4Cqn1
Laarzen Dreimaster Donkerbruin Donkerbruin Laarzen In Dreimaster In