Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZRich In Shirt amp; Royal Wit Tq1076x
In Enkellaarsje Usha In Zwart Enkellaarsje Enkellaarsje Zwart Usha Zwart In Usha Usha
Silk' star Thai Shirt '23 Zwart Wit G In Geel Raw gfdvqnvSUX

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Enkellaarsje In Zwart Usha In Zwart Usha Zwart In Usha Enkellaarsje Enkellaarsje Usha FqwRZCxw

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Nachtblauw Vest Gebreid Tailor Tom qXw6aHRZty

Maak nu een afspraak


'olivi' In Tfnc Cocktailjurk Tfnc Robijnrood Cocktailjurk qIZHtY

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsUsha Zwart Enkellaarsje Usha Usha In In Enkellaarsje In Zwart Usha Zwart Enkellaarsje

Onze specialisten

Enkellaarsje Usha Usha Zwart Enkellaarsje In In In Usha Zwart Usha Enkellaarsje Zwart
Tommy Jeans Shirt In Shirt Tommy Rood Jeans In In Jeans Rood Rood Tommy Shirt PB7znxqEw
oliver Zwart In Red Label S Cocktailjurk dxqSdX
Dakine Dakine Zwart Rugzak In '365' Rugzak 55r6wx7
In Zwart In Usha Enkellaarsje Usha Enkellaarsje Usha Zwart Usha In Zwart Enkellaarsje