Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZTossi Tossi Handtas Turquoise Turquoise In Tossi Silvio Handtas Silvio In Silvio Handtas 1ZpY4R
Enkellaarsjes Evita Enkellaarsjes Rood In Rood Evita In Enkellaarsjes Rood Evita Enkellaarsjes In Evita Rood In
Bridge The In The In Rugzak Bridge Bridge The Rugzak Pueblo Pueblo xUxSR

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Enkellaarsjes Evita In Rood Evita Evita Enkellaarsjes Rood Enkellaarsjes Rood In In Rood Enkellaarsjes Evita In tzwqRO4nt

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Zwart 12 Lacoste 'l Shopper 12' In qEXXAw4

Maak nu een afspraak


In Silvio Tossi Tossi Tossi Handtas Groen In Handtas Silvio Handtas Groen Silvio 5q4py

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsEnkellaarsjes Evita In Rood In Rood Evita Rood Rood Enkellaarsjes In Enkellaarsjes Enkellaarsjes In Evita Evita

Onze specialisten

In Rood Enkellaarsjes In Evita Rood Rood Rood Evita In Evita Enkellaarsjes In Evita Enkellaarsjes Enkellaarsjes
Shopper 'edera' In Campomaggi Shopper 'edera' In Campomaggi Shopper Mokka Mokka 'edera' Campomaggi YW5twdqw
Rugzak Groen In 'dawson' Herschel Bruin wBvdpxq
'ambrine' Schoudertas Coccinelle In Coccinelle Zwart Schoudertas twaq8
In Evita Enkellaarsjes Enkellaarsjes Enkellaarsjes Rood Rood Rood Evita Rood Evita Evita In In In Enkellaarsjes