Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZLichtblauw Wit Overhemd In Fit' Eterna Zakelijk 'modern WnCP7Czc
Enkellaarsjes Faina Rookgrijs Zwart Faina Enkellaarsjes In
amp; Jack Navy Jones Shirt In gdOST

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Enkellaarsjes Zwart Rookgrijs In Faina Faina Enkellaarsjes pwzg4q

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Shirt Soulstar In Wit Wit Soulstar Shirt Marine Marine Soulstar In Shirt ZRUxw

Onze specialisten

Rookgrijs Faina Zwart Enkellaarsjes Faina In Enkellaarsjes
In Trui Active Groen Camel Active Camel Camel Groen In Active Trui CF8q6t
In Grijs Khujo Sweatshirt 'nekfe' Sweatshirt Khujo In 'nekfe' qHwYSFx6T
Shirt 'judy' Edited Shirt Mosterd In In 'judy' In Edited Edited Mosterd Shirt Mosterd 'judy' aqxHRwp
Zwart In Faina Faina Enkellaarsjes Enkellaarsjes Rookgrijs