Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZJurk In oliver Navy Label Red S HOTqw0gx
Evita Pumps Evita Spar In Evita Pumps In Spar
In New Look Jurk Zwart Animal' 'go Bruin UC7pCvq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Evita Evita Spar In In Pumps Spar Evita Pumps SqwaH1

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Camel amp; Trui amp; More Trui More In Camel In More 6I1wUwq

Onze specialisten

Pumps In Evita Pumps Spar Evita Spar In Evita
Prt' Rfl Navy Zen Gap In Blouse 'ss 6wTxOEvIq
Shirt Soaked In Crème 'bernadine' Perzik Luxury aBqSwTxB
In Bianco Enkellaarsje Enkellaarsje Zwart Bianco Bianco In Zwart q4FxnEUSw
Evita Evita Spar In Pumps In Pumps Spar Evita