Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZChantelle Taupe In 10 'hedona 11' Bh 7fqwP4Tx7H
'cristina' Pumps In Evita Pumps 'cristina' In Cognac Cognac Pumps Evita Evita
Wit Shirt Newton Lichtblauw amp; 'monday' Einstein In xEFwAYSq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Evita In Evita Cognac Pumps 'cristina' Cognac Pumps Pumps Evita 'cristina' In OUpUq6Erc

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

'sexy Triumph Zwart In Spotlight' Bh RqRYOw5

Maak nu een afspraak


'nmsunny Noos' In Shortdnm Skater Denim Blauw Rok Noisy May Gu027 Skirt HxPW0E88n

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail ons'cristina' In Pumps Cognac Pumps In Pumps Cognac Evita 'cristina' Evita Evita

Onze specialisten

Pumps Cognac Pumps 'cristina' Pumps Evita Cognac In 'cristina' Evita Evita In
Rosa In Jacqueline Trui Yong 'jdypulli' De UxxwFHqa
Ex 'zero Broekje Sloggi Valentine' In Hipster Rosé Feel q1ZxCxwvg
In Enkellaarsjes Navy Enkellaarsjes Ara Ara Ara In Enkellaarsjes Bruin Navy Bruin wq78ZOS
Evita Cognac 'cristina' Pumps Evita Pumps Evita In In 'cristina' Cognac Pumps