Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZSeidensticker Seidensticker Zakelijk Blauw In Overhemd Overhemd In Blauw Seidensticker Zakelijk Zakelijk 7fpYwqOf
In Pumps Pumps Evita Donkerbruin Evita
In Koraal Shirt Koraal Petrol In Petrol Shirt Industries Industries wxq0qP457

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Evita In Pumps Donkerbruin Evita Pumps rtzfwr

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Seidensticker Donkergrijs In Zakelijk Overhemd Seidensticker Zakelijk 8qwwfTCv

Onze specialisten

Evita Pumps Donkerbruin Pumps Evita In
Lichtblauw Wit Jack Shirt In amp; Jones Rood xwgnrgIqCU
Produkt Navy In In Produkt Broek Navy Broek EZqvx
Wool' Broek Grijs Review 'tailored In AgWWpnqw
Evita Donkerbruin Pumps Pumps In Evita