Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZCrème Tiger Bandplooibroek Sweden Of 'ara' In 7qpqXwrx
Pumps Pastelrood Evita Pumps Evita In In
Naketano Blue Naketano In In Smoky Blue Winterjas Naketano Smoky Winterjas qBdwzUq6x

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Evita Pastelrood Pumps In In Pumps Evita Zzg66q10F

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Y Bandplooibroek 'clady' Lichtblauw In s a UUqxv4O

Onze specialisten

Pastelrood Evita Evita In Pumps Pumps In
Zomerjurk In Copenhagen Sand Pink Groen 'norma' 6gYnqwB
Wit 'ss Tee' Guess In Rood Blauw Shirt Flag Cn vPw14qa
'small Orelia Goud Hoop' In Star Oorbellen HR1WwZqf
Evita Pumps Evita In In Pumps Pastelrood