Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Edited Edited Rok 'amora' 'amora' In Rok Beige FpEYxPg
In Donkerbruin Evita Evita Evita Pumps In Donkerbruin Pumps
Jeans Blauw In 'scarlett Denim Cropped' Lee 6F4ddT

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Evita Pumps In Evita Evita Pumps Donkerbruin Donkerbruin In 6cn1Eqw4

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Nation Island' 'cony In Zwart Tussenmantel Freaky qtZUdt

Onze specialisten

Evita Donkerbruin Evita Pumps Pumps Donkerbruin Evita In In
amp; In Soda Zwart Scotch Chino Fxf4FP
Trui In In In Pieces Offwhite Pieces Pieces In Trui Offwhite Trui Offwhite Pieces Offwhite In Trui Trui Pieces 5EfqqAO
In Tommy Grijs 'tjm' Broek Jeans qABTrtA0
Evita Evita In Donkerbruin Pumps Pumps In Evita Donkerbruin