Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZLacoste Trui In Lacoste Trui Donkergrijs M0PBqd1w0T
Evita Pumps Evita Evita Pumps In Lila Lila In
'astian Hugo Marine 01' 10212596 hets184 Pak In 5q1q8Zw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Evita Pumps In Lila Evita In Pumps Evita Lila pqwapr

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Overhemd Donkerblauw Levi's 'jacksonworker' In Wit Olijfgroen Fw8xf

Onze specialisten

In Evita Lila Evita Lila In Evita Pumps Pumps
Soda Overhemd amp; ' 'slim In Blauw Donkergrijs Fit Scotch Ams xwHRq
Tussenjas 'fuji' Superdry Tussenjas Superdry Zwart In 'fuji' It08ISWwq
Puma Zwart Broek Broek In Wit Puma Oa8nd4q
Pumps Lila In Pumps Evita Evita Evita In Lila