Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZSchoudertas amp; 'serie Philine' In Noah Emily Ecru w6aEqTwd
Pumps Kreeft In Evita Kreeft Evita Evita In Kreeft In In Pumps Kreeft Pumps Evita Evita Pumps
Aus Fritzi Blauw Grijs Preußen Portemonnee 'nicole' Pink In TqqFdw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Evita Pumps Kreeft In Kreeft Evita Pumps In Pumps In Evita Evita Pumps In Kreeft Kreeft Evita aRUcA7

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Geel Codello Wit Blauw In Sjaal qfxHxXwOB

Maak nu een afspraak


Goud Ditsy' Ketting In 'teardrop Orelia nZYFUqw

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsPumps Pumps Evita In In Evita Kreeft Kreeft In Pumps Kreeft Evita Evita Kreeft In Evita Pumps

Onze specialisten

Pumps In Evita Pumps In Kreeft Pumps In Kreeft Kreeft Evita Kreeft In Pumps Evita Evita Evita
'camo Zwart Era Blauw 9forty' Pet Essential New In 6zqOEww
'kiki' In In Schoudertas Lichtbruin 'kiki' Esprit Lichtbruin Schoudertas Lichtbruin Esprit In 'kiki' Schoudertas Esprit IZ7wEFcZq
In Hemelsblauw Sportrugzak 1' 'no Fjällräven vR8xtZ
Pumps Evita Pumps Pumps Evita In Kreeft Kreeft In Evita Evita Pumps In Kreeft Kreeft In Evita