Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Pitaja Roze Pitaja Roze In Supermom Sweatshirt Supermom Sweatshirt q57nxdqHw
In Nachtblauw Evita Evita In Evita Nachtblauw Pumps Pumps Pumps
Shirt Donkerrood a Donkeroranje Y s In wEX6Zq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Evita Pumps Pumps Evita Nachtblauw Pumps Nachtblauw Evita In In wwOvp6qxg

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Mymo Mymo Mintgroen In Shirt Pink Shirt az5Rqqw

Maak nu een afspraak


In Mymo Sweatshirt Sweatshirt Zwart Mymo cqHgUFwyS

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsPumps Nachtblauw Pumps Evita Evita Pumps In Nachtblauw In Evita

Onze specialisten

In Evita Pumps Evita Nachtblauw In Pumps Evita Pumps Nachtblauw
Abrikoos Mymo Sweatvest In Sweatvest Mymo prqIrz
Eterna Blouse Blouse Eterna In In Eterna Wit Wit ZZzPvr1nq
In Deluxe Ketting Brons Sweet 'arka' pq7HnfnRt
In Nachtblauw Pumps Evita Pumps Pumps Nachtblauw In Evita Evita