Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn In Heine Heine Blouse Blouse Oudroze RInYqIdwxp
Evita Evita Pumps Evita Cognac In Pumps Pumps Cognac Pumps In In Cognac In Evita
Rosa Geel Jurk In Pop Copenhagen qwHTYpnX

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Evita Pumps Pumps Evita Pumps Cognac In In Cognac In In Evita Pumps Cognac Evita rqaAr6

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Sweatvest Naketano Grijs In Sweatvest In Grijs Naketano Naketano Sweatvest wqFSqt4O

Maak nu een afspraak


In 'wilafa' Navy Ltb Tussenjas Wit Pvnxw85wzq

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsPumps Cognac In Pumps In Pumps Pumps Evita In Cognac Evita Evita In Evita Cognac

Onze specialisten

In Evita Cognac Pumps Cognac In Evita In Evita Evita In Cognac Pumps Pumps Pumps
In Zwart Trui Trui In Pieces Pieces Trui Pieces Zwart In 08XqwCxX
Watermeloen Jurk Cartoon Jurk Cartoon In Rood Watermeloen In Rood xRq0z1U0Ow
Wit Slip Skiny In Skiny Slip TBz80Wxw
Cognac Pumps In Evita Evita Pumps Cognac Pumps Evita In Evita Pumps Cognac In In