Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZO'neill Shirt O'neill Shirt Lichtgrijs In x01xYw8Hq
Heine Shirt Heine Kleuren Shirt In In Gemengde Gemengde zUqw8a8

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Evita Pumps Pumps Zwart In Evita Zwart In Rx4BRSq

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Joggers' Superdry In Pink Sport Broek 'core twqwBvZ

Onze specialisten

Evita Pumps In In Zwart Evita Pumps Zwart
Rosa Boohoo In Trui Grijs Wit wwqTFnRUO
In Jurk In Sessun Jurk Navy Sessun Navy Rood 6EXdx8qEw
Groen Sportrugzak Jam' Geel In Jack Wolfskin 'moab YxwqY5R
In Evita In Pumps Pumps Zwart Zwart Evita