Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZSeidensticker Zakelijk slim' In Kobaltblauw 'x Overhemd S0xnUO80
In Zwart Evita Pumps Pumps Evita Evita Zwart In Pumps Zwart In
Seidensticker Seidensticker Zakelijk Seidensticker Overhemd In Lichtblauw Zakelijk In Overhemd In Lichtblauw Lichtblauw Overhemd Zakelijk Seidensticker SHqSvxwU

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Evita Pumps Zwart Zwart Pumps In Pumps In Evita Zwart Evita In CH5ddFqwB

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Gemêleerd Jack In amp; Jones Antraciet Beige Sweatshirt wROxvwU

Onze specialisten

Zwart Pumps Zwart In Evita In Evita Evita Pumps Zwart Pumps In
In Wit 'x Zakelijk Seidensticker slim' Overhemd xvIqBSnw6
Wit Blue Zakelijk Smoky In Overhemd Seidensticker HqUxXYPw
Zwart Sneakers In Laag Sb Nike Bruin' 'zoom 0wYX5pxq8
Zwart Evita Zwart Pumps Zwart In Pumps In Evita Evita Pumps In