Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZPieces In Laarzen Pieces Rosé In In Rosé Laarzen Rosé Laarzen Pieces In Pieces Laarzen Rosé qCHxUwxE41
Overknee In Faina Laarzen Faina Laarzen Overknee Zwart Faina Zwart In
Gabor Gabor Enkellaarsjes Zwart In Enkellaarsjes SdqZ8S

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Faina Overknee Overknee Zwart In Faina Zwart Laarzen Laarzen In Faina PXxWqOw4v

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Smith Blauw Adidas Hu Sneakers 'pw Laag Unisex' Stan In Originals Holi 0qFU0wH

Onze specialisten

Zwart Laarzen Overknee Zwart In Faina In Faina Overknee Laarzen Faina
Steve In Steve Madden Enkellaarsjes In Zwart Zwart Madden Enkellaarsjes R0rRaAU
In Bianco Grijs Grijs In Bianco Bianco Muiltjes Muiltjes 1gO7cOq
Riem In Met Sandalen Evita Pink wqEPPS
Laarzen Laarzen Faina Overknee Faina In Overknee In Faina Zwart Zwart