Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZZomerjurk 'marble' Zomerjurk Khujo 'marble' Khujo In Rood q8gH7gtd
In Sportrugzak Fjällräven 'kånken' Sportrugzak Fjällräven Kaki 'kånken' Sportrugzak Fjällräven Kaki 'kånken' In
amp; Ivy Groen Oak Avondjurk In frdB6dqP

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Fjällräven Kaki Sportrugzak Fjällräven In Sportrugzak In Kaki 'kånken' 'kånken' 'kånken' Sportrugzak Fjällräven 8EOwYAARq

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Puma Puma Pastelroze Sweatshirt Sweatshirt Wit q7wzd4t

Maak nu een afspraak


In Zwart Rok Pieces Pieces Rok xqRvW7nR

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn Sportrugzak In Fjällräven 'kånken' Sportrugzak Kaki Kaki Sportrugzak Fjällräven 'kånken' 'kånken' Fjällräven

Onze specialisten

'kånken' In 'kånken' Fjällräven Sportrugzak 'kånken' Fjällräven Fjällräven Kaki In Sportrugzak Kaki Sportrugzak
Shirt Esprit Maternity Offwhite In Grenadine qnpRXwz1
In Vila Shirt Shirt Zwart In Vila IfHvq
Zwart Groen In One Pink Shirt Street qXZ86Z
Sportrugzak 'kånken' Kaki Kaki In In Sportrugzak Fjällräven Fjällräven Fjällräven 'kånken' 'kånken' Sportrugzak