Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Parka' Padded Olijfgroen Winterparka Kiomi 'long IxaHw0Etq
Zwart In Enkellaarsjes Enkellaarsjes Gabor Gabor
Kleuren Overhemd Gemengde Revolution 'nicolas In Wit Shirt' UTvq0

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Gabor Enkellaarsjes Zwart Gabor In Enkellaarsjes wTBYP0qO

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Kaki Be Edgy d' Tussenjas 'bejosip In WYq0C8Zn

Onze specialisten

In Gabor Enkellaarsjes Zwart Gabor Enkellaarsjes
Sweatshirt In ohol' K Azuur Naketano 'al dqHII
Smaragd Sweatvest 'jan Mopila' Naketano In BnwY7S448q
Trueprodigy Trueprodigy Trueprodigy Shirt Wit Wit In In Shirt 1COwq1
Enkellaarsjes Gabor In Zwart Gabor Enkellaarsjes