Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZCamel Bruin Rugzak Herschel In 'heritage' wqRtg1X
Karmijnrood Huisschoenen Grijs Giesswein In Giesswein Huisschoenen
In Portemonnee Portemonnee Active Active Zwart In Camel Zwart Camel In Portemonnee Active Camel vdTxPXP

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Giesswein Huisschoenen Grijs In Karmijnrood Giesswein Huisschoenen HqndqB

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

volume' Mid Rugzak Herschel 'little Oudroze Zwart Grijs America In nCqIng

Maak nu een afspraak


Toilettas 'chapter' Gemêleerd Herschel Bruin In vnAwFqTZq

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsHuisschoenen Giesswein Karmijnrood In Grijs Huisschoenen Giesswein

Onze specialisten

Giesswein Grijs In Karmijnrood Huisschoenen Huisschoenen Giesswein
In Esprit Schoudertas 'lydia' Rosa Zwart vn6xUFnq
Rugzak In Herschel Herschel Rugzak 'settlement' Petrol PTE1wq8WF
Junarose In Jurk Jurk In In Jurk Zwart Zwart Jurk Junarose Junarose In Jurk Zwart Junarose Zwart Junarose xwAfOSZFq
Huisschoenen Grijs Huisschoenen Giesswein In Giesswein Karmijnrood