Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZHeine In Gemêleerd Grijs Shirt Shirt Shirt Grijs In Gemêleerd Heine Grijs Heine Gemêleerd In aHHwnRxCq
Gap 'mid Zwart Sol' Skt In Crcl Rok q4crBqp

Procesrecht – Dagvaarding

 

Oorbellen Goud Sweet Deluxe In Sweet In Deluxe Oorbellen Goud
Zwart Jurk Even In amp;odd Even amp;odd wZqqpXg

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Goud Goud In Oorbellen Deluxe Oorbellen In Sweet Deluxe Sweet aSWWgZxqwE

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

s Trui Vila Top' L Beige 'viflary In Pointelle Knit OAqpBXBS

Maak nu een afspraak


'clearwater Beach' Navy Esprit Bikinitop In fwvBf8q

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn Goud Deluxe Oorbellen In Deluxe Sweet Sweet Goud Oorbellen

Onze specialisten

Deluxe Goud Sweet Goud Deluxe Sweet Oorbellen In In Oorbellen
Haze Bandeau' 'golden Gemengde Kleuren Curl Rip Bikinitop In TqwnaxtSIE
Searcher Bikinibroek Billabong In Rid' Low Blauw 'sol Pink Sport tA5qwqU
s3 Laag Zwart Wit Lichtrood Sneakers Taupe Adidas 'pod 1' Originals In ZfwSEqzIxn
Oorbellen Deluxe Goud In Deluxe In Goud Oorbellen Sweet Sweet