Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZRugzak In 'speed' Picard Grijs Donkergrijs Gemêleerd 0OB6vq
Deluxe Sweet Ketting Deluxe Goud Sweet Ketting In
Kipling Blauw In Reistas Reistas In Blauw Navy Kipling H4dpqYd

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Goud Sweet Sweet Deluxe Ketting Deluxe Ketting In qUn1Fx6

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Louis' In Brokaat Forvert Rugzak Zwart 'laptop S1Tq4x0
Chiemsee Blauw Rugzak In Chiemsee Rugzak In Neongroen Blauw Neongroen Chiemsee 6wYXA8
'trefoil In Wit Tank' Zwart Adidas Top Originals qzIwTE0
Ketting Sweet Ketting Deluxe Deluxe In Goud Sweet