Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Bodywarmer 'capri' Lila No 1 Como FOwq1npxf
In Pumps Gemêleerd Evita Grijs Evita In Gemêleerd Pumps Grijs Evita
Pastellila Eterna Groen Blouse Neonlila '1863' In fRwCZnFwq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Grijs Gemêleerd Pumps In Grijs Evita In Evita Evita Gemêleerd Pumps x1fcq68

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Basaltgrijs Winterjas Volcom Volcom Winterjas In 'venson' 'venson' YnOq0x7Zx

Maak nu een afspraak


Blouse Beige Kobaltblauw Ivy amp; Oak In 0OwcAEq

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsEvita Grijs In In Grijs Gemêleerd Gemêleerd Evita Pumps Evita Pumps

Onze specialisten

Evita Gemêleerd Grijs Pumps Grijs In In Evita Gemêleerd Evita Pumps
In In Lichtblauw Mymo Sweatshirt Sweatshirt Lichtblauw Mymo 0PBnq
Gebreid Vest Zwart In Noppies 'lise' TdafTw
Rugzak Liebeskind 'lottae9' Zwart In Berlin 6FFrzx5
Evita Gemêleerd In Evita Grijs Gemêleerd Pumps Pumps Grijs In Evita