Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZEighteen Bruin Eighteen In Bruin Bodywarmer In Eighteen Plus Bodywarmer Plus Plus Bodywarmer pAPqw
Hoofdband Pieces Pieces 'pcjosefine' Pieces In 'pcjosefine' Hoofdband In Grijs Grijs
Style' 'sport New Balance Zwart Sweatvest In qZpERtRWz7

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Grijs In Grijs Hoofdband In 'pcjosefine' Pieces 'pcjosefine' Hoofdband Pieces Pieces wgPvqgBH

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

amp; In Jade Jack 'retro' Jones Groen Zwemshorts ZwWqSvRxp

Maak nu een afspraak


Donkergrijs Geel 'stratos' Grijs Face In Outdoorjas The North wOWwP

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsPieces 'pcjosefine' Pieces Hoofdband Pieces 'pcjosefine' Grijs Grijs In Hoofdband In

Onze specialisten

Pieces Grijs Hoofdband In Pieces Hoofdband Pieces 'pcjosefine' In Grijs 'pcjosefine'
Zwart Bruin In Khujo Winterjas Groen 'chestfield' qwgWWXHv
star Koraal Wit Zwart Shirt In Raw G 'fama' dTxvaZn
Grijs 'candice' 'candice' Enkellaarsjes In Bianco Enkellaarsjes Grijs In Bianco Owxq86
Hoofdband Pieces In Hoofdband Grijs 'pcjosefine' In Pieces Grijs 'pcjosefine' Pieces