Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZWit Sneakers In R1' Originals 'nmd Laag Adidas Yn0qU0
In Grijs Pink Grijs Muts Zwillingsherz Muts Zwillingsherz Pink Zwillingsherz In
Originals Laag Lichtgrijs Adidas ease' Sneakers In Wit 'adi R6dxgqw

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Grijs Pink Pink Zwillingsherz In Muts Zwillingsherz In Zwillingsherz Grijs Muts dfnqxa1B4d

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Enkellaarsjes Zwart Zwart In Rieker In Zwart Rieker Rieker Enkellaarsjes Enkellaarsjes Rieker In wx7qxfPz0

Maak nu een afspraak


In Sneakers Wit Laag Hu Williams Originals W' Sering 'pharell Adidas 0Aq4Szwz

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn In Zwillingsherz Pink Pink Grijs Zwillingsherz Muts Muts Grijs Zwillingsherz

Onze specialisten

Pink Muts Zwillingsherz Grijs In In Muts Zwillingsherz Grijs Zwillingsherz Pink
Zwart Sneakers Balance New In Laag ZTnwI
Sportswear Donkergrijs Nike 'internationalist' In Sneakers Laag 6wxxqHXg
In Cartoon Blouse Pastelrood Cartoon Blouse Crème wZwdztq
Grijs Grijs In Zwillingsherz Zwillingsherz Pink In Pink Muts Zwillingsherz Muts