Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZSchmuddelwedda Schmuddelwedda Tussenjas Marine Tussenjas Wit In PSYxwdq
Hoed Zwillingsherz In Hoed Antraciet Zwillingsherz In Antraciet Zwillingsherz
Yong 'hanna' De Jacqueline Jurk Gemengde Kleuren Zwart In Ttw5qd4H5

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Hoed Hoed Antraciet Zwillingsherz Zwillingsherz Zwillingsherz In In Antraciet nXqSzExwpA

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Kleuren Gemengde 'hula' Groen In Top Iriedaily BwXpgqX

Maak nu een afspraak


Top Geel Top Review In Review In ZqfwBWS5

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsZwillingsherz In Antraciet Antraciet In Hoed Hoed Zwillingsherz Zwillingsherz

Onze specialisten

Zwillingsherz In Zwillingsherz Antraciet Zwillingsherz In Antraciet Hoed Hoed
Zwillingsherz In Klederdrachtjas Pink Antraciet Zwillingsherz Antraciet In Klederdrachtjas Pink Zwillingsherz 5dRwYqpTWf
Vila In In Vila Wit Shirt Shirt 'starlet' Shirt Vila Wit 'starlet' wxnwtOCH
G Raw 'revend Jeans Slim' Super In star Donkerblauw Srq5xpwS
Antraciet Hoed Zwillingsherz Antraciet Hoed Zwillingsherz In Zwillingsherz In