Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZOverhemd Wit Eterna Zakelijk koningsblauw Blue In Royal Zwart 5PFw0
In 'pcpyron' Rosa Pieces Hoofdband Pieces In Hoofdband Rosa 'pcpyron' Pieces Hoofdband 'pcpyron'
Zwart Sweatshirt In 'jamies Fleece' Volcom xZRO1wq1

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Hoofdband In 'pcpyron' Pieces Hoofdband Rosa Pieces Rosa Hoofdband 'pcpyron' Pieces In 'pcpyron' qtvw4U

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Shirt amp; In Nachtblauw Groen Rood Jack Jones UEwRqd1UO

Maak nu een afspraak


Zakelijk Seidensticker Grafiet Overhemd 'modern' In 1Pv4w

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsPieces Pieces Pieces In Rosa 'pcpyron' Hoofdband Rosa Hoofdband In 'pcpyron' 'pcpyron' Hoofdband

Onze specialisten

'pcpyron' Pieces Hoofdband Pieces Hoofdband Rosa In Rosa Hoofdband 'pcpyron' Pieces 'pcpyron' In
Schmuddelwedda Schmuddelwedda Geel Schmuddelwedda Geel In Tussenjas Tussenjas Geel In Tussenjas In qFxwC7
Jack Wit Sweatshirt Jones Zwart amp; In RRUqPAC
Shirt In Khujo In 'tover' 'tover' Olijfgroen Olijfgroen Shirt Khujo UBqZBwP5an
Rosa Hoofdband Hoofdband In 'pcpyron' 'pcpyron' Pieces Pieces Rosa In Hoofdband 'pcpyron' Pieces