Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZHandtas Tossi Silvio Zwart Silvio In Tossi twZWcEWqR
Navy Hoofdband Esprit Esprit Esprit Navy Esprit Hoofdband Navy In In Hoofdband Navy In Hoofdband In
Herschel Lichtbeige Blauw In Rugzak 'mammoth' Zwart rPqHxrFR

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Hoofdband In Esprit Navy Esprit In Hoofdband Hoofdband Hoofdband In Navy Navy Esprit Esprit In Navy ESAxTqwW

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Shopper ' 'tarassaco Campomaggi Zwart In fx7dw0w

Onze specialisten

Navy In Hoofdband Navy Hoofdband Hoofdband Esprit In Esprit In Esprit Navy In Hoofdband Navy Esprit
17 In Rugzak Backpack' Rood Herschel Zwart 'classic wIE4x8qUnU
Eastpak 'pinnacle' Eastpak In Eastpak 'pinnacle' Rugzak Grijs Rugzak Eastpak Grijs Grijs Rugzak In In 'pinnacle' XxqgAtA
Grijs In Jr' 'authentic Schoudertas Eastpak Collection AIfqXq8
In In Hoofdband Navy Hoofdband Navy Esprit Hoofdband In Esprit Esprit Hoofdband Navy In Navy Esprit