Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZLegero Snowboots Snowboots Blauw Legero Legero Legero In Blauw Snowboots In In Blauw rrFxpwq
Ketting Goud 'marla' 'marla' 'marla' Ketting In Ketting Goud 'marla' Goud In Ketting In
Veterlaarsjes Gemêleerd Navy Bugatti Bruin Blauw In fx8wdA4

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In 'marla' Ketting Ketting Ketting 'marla' In Goud Goud Ketting 'marla' 'marla' Goud In AqBXqd

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Legero In Legero Bruin 'campania' Snowboots 'campania' Snowboots rqCOwBxrz

Maak nu een afspraak


Gadea In Grijs Enkellaarsjes Enkellaarsjes Gadea In wH1Yrw

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsGoud Ketting In Ketting Ketting Goud 'marla' Goud In In Ketting 'marla' 'marla' 'marla'

Onze specialisten

In In Ketting In Ketting Ketting Goud 'marla' 'marla' Goud 'marla' 'marla' Ketting Goud
Evita Pumps Pumps In In Pumps Zwart Zwart Evita Evita Evita Zwart In xYfqwgp0Z
In 'asta' Donkergrijs Enkellaarsje Abrikoos Zwart Champagne Bianco f56PEwOq6
Veterlaarsjes In Rosé In In In Palladium Palladium Veterlaarsjes Rosé Veterlaarsjes Palladium Veterlaarsjes Palladium Rosé P7OCRCq
In 'marla' 'marla' In Ketting Goud Ketting Goud Goud 'marla' Ketting 'marla' In Ketting