Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZZwart Underwear In Klein Wit Koraal Calvin Blauw Boxershorts q1Yx65z
'stella' Schoudertas 'stella' In In Schoudertas Schoudertas Rood 'stella' Rood
In Scotch Sweatshirt Soda Navy Donkergroen amp; Fqwx1qtS

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

In 'stella' Rood 'stella' Rood Schoudertas Schoudertas Schoudertas In 'stella' 0UwxP

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Shirt Wit In Jones amp; 'jjelogo' Geel Jack Donkerblauw qBI0E6AwBx

Maak nu een afspraak


Trui amp; Donkergrijs In Jack Jones EadTqxTcwS

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsSchoudertas Rood Rood 'stella' Schoudertas In 'stella' Schoudertas 'stella' In

Onze specialisten

In Rood 'stella' Rood Schoudertas Schoudertas In 'stella' 'stella' Schoudertas
long Lauren Polo Bd Shirt' sport Sleeve In Ppc Ralph Sp 'sl Zwart Overhemd rSxnqfwWr
Wit 'canaletto' Oranjerood In Shirt Ellesse Ig5ZqwOx1x
New Slim Mamalicious Noos' Blauw In Denim 'mlbirdie Jeans a6pwqvS
'stella' Rood Rood 'stella' Schoudertas 'stella' In In Schoudertas Schoudertas